Spread the love

Je moet tegenwoordig bloggen. (In het geval dat je dit artikel van mijn site doorleest, en je hebt naar mijn foto gekeken, je realiseert je dat deze bewering niet echt van mijn tong is gekomen.) In mijn tijd… inderdaad, doe geen moeite. Vandaag bloggen particulieren. Ze lezen websites en volgen webtijdschriften. Blog, blog, blog.

Een blog maken is over het algemeen eenvoudig. Er zijn verschillende blogformaten om door te bladeren. Ik heb WordPress gekozen. Het is niet moeilijk te gebruiken en het is brandschoon. Wat mij betreft, is er niets meer te betreuren dan een door elkaar gegooide blog waar je moet filteren op een hoop onjuiste dingen op zoek naar wat belangrijk voor je is. Een andere ergernis die ik heb, is het zien van fouten in webtijdschriften. Online tijdschriften moeten grondig worden onderzocht en bewerkt. Anders verlies je mogelijk de geldigheid bij je publiek.

De meeste bloggers zullen geen energie steken in het lezen of volgen van een blog die hen geen inkomsten oplevert, dus de oefening hier is om materiaal te maken dat belangrijk is voor de personen die je nodig hebt als supporters. Klinkt als een eenvoudig idee, maar dat is het echt niet. Er is veel denkwerk nodig om zaken te regelen. Richt u op het verstrekken van gratis nuttige educatieve middelen aan uw gebruikers, ongeacht of dit inhoudt dat u opmerkingen maakt op websites van andere groepen mensen of hen naar andere locaties leidt. Het is ook goed om een ​​geweldige tijd te hebben. Probeer niet terughoudend te zijn om eens in de zoveel tijd iets krankzinnigs te bereiken.

Individuen zijn dol op cadeaus en gratis eBooks zijn een geweldige weggever omdat ze je niets kosten.

Het verzamelen van informatie kan een buitengewoon gesprek op uw blog opleveren. Ik heb schrijvers dingen zien posten als “Kies welke omslag je het leukst vindt”, “Informeer ons over je recordbrekende meest geliefde persoon in een boek” en “Waarom blijf je de pagina’s omslaan?” Je kunt tegelijkertijd iets heel belangrijks leren.

Het is één ding om een ​​belangrijke blog te maken en bij te houden, maar het is heel iets anders om er mensen naar toe te trekken en daarna uw aanhangers te worden. Het tellen van de juiste slogans zal helpen. Het stellen van vragen kan ook tot energieke gesprekken leiden en ervoor zorgen dat kijkers terugkeren. Ik zag op de blog van een persoon: “Laat me vandaag grijnzen… laat een opmerking of vraag achter.”

Vergeet niet om verschillende connecties voor je blog te onthouden. Maak het voor gebruikers eenvoudig om te zien wat u nog meer aan tafel moet brengen, inclusief de verbinding om uw boeken te kopen.

Blogbestemmingen moeten betrouwbaar worden vernieuwd met nieuw materiaal. Een tot twee keer per week geeft de indruk een voldoende recidief te zijn. Te weinig berichten en je lijkt levenloos. Te veel kan een overschot veroorzaken voor uw publiek.