Spread the love

In de afgelopen 24 uur was de cryptomarkt getuige van een kleine terugtrekking na de bull run toen de prijzen de retracementfase naderden. Zo zagen de prijstrajecten van Bitcoin Cash, VeChain en MANA van Decentraland een 24-uurs daling. Bovendien vertoonden de technische gegevens op korte termijn voor alle beboste altcoins zichtbaar afnemende koopkracht.

Bitcoin Cash (BCH)

BCH presteerde meer dan een maand goed door gestaag op te stijgen binnen het parallelle kanaal. De beklimming resulteerde in een ROI van bijna 26% in 42 dagen. Als gevolg daarvan bereikte de altcoin op 10 november zijn hoogste punt in negen weken. Sindsdien hebben de beren de bull-druk tegengegaan, terwijl de prijsactie de trendlijnen dwong.

Hoewel BCH de afgelopen dag een daling van 2,94% zag, handelde de prijs iets boven zijn 4 uur 20-SMA. Deze lezing duidde op een voorkeur voor de stieren terwijl ze de ondersteuningsniveaus bleven uitbreiden. tron crypto verwachting bekijken online mogelijk. Technische gegevens op de korte termijn waren enthousiast over de kopers, maar duidden op mogelijk gemak in het bullish momentum. Bij het ter perse gaan, handelde BCH op $ 678,4.

De Relative Strength Index (RSI) bevond zich in een opwaartse trend boven de halve lijn, in het voordeel van de stieren. Bovendien komen de stijgende waarden op de Directional Movement Index (DMI) overeen met de interpretatie van RSI. De rode signalen van Awesome Oscillator (AO) en MACD bevestigen echter zichtbaar de afnemende koopdruk op korte termijn.

 

VeChain (VET)

VET was getuige van een evenwichtige opwaartse trend sinds 5 oktober. Terwijl de prijs schommelde tussen de twee parallelle lijnen naar het noorden, zag de alt een winst van 55,33% op zijn maandelijkse grafieken. Bijgevolg bereikte het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding op 9 november het hoogste punt in bijna zes maanden op $ 0,187. Waarna de alt de afgelopen twee dagen een retracement zag.

VET noteerde een daling van 4,9% in 24 uur, aangezien technische gegevens erop wezen dat de koopkracht op korte termijn zou afnemen. Bij het ter perse gaan handelde VET onder de 4 uur 20-SMA op $ 0,16574.

De RSI daalde met 9 punten en leek naar het zuiden te gaan, wat wijst op afnemende koopkracht op korte termijn. Bovendien waren de MACD-lijnen in overeenstemming met RSI, wat een voorkeur voor de verkoopkracht liet zien. Ook vertoonde de Squeeze Momentum Indicator zwarte stippen die een uitknijpfase met lage volatiliteit op korte termijn aangaven.

 

Decentraland (MANA)

De door Ethereum aangedreven virtuele wereld’s native token MANA was getuige van stijgende winsten vanaf 28 oktober. MANA steeg met meer dan 520% ​​en bereikte zijn ATH op 31 oktober op $ 4,9. Sindsdien ging de prijsactie naar het zuiden in een dalend wigpatroon naarmate het koopmomentum afnam. hoe werkt short gaan precies? Technische gegevens op korte termijn herhaalden een afnemende koopkracht. Als gevolg hiervan werd MANA verhandeld tegen $ 2,5076 na een verlies van 5,7% in 24 uur.

De RSI bevond zich in een neerwaartse trend op de 40-markering, wat een voorkeur voor de verkopers suggereert. Ook markeerde de AO lagere pieken terwijl hij rode signalen flitste. Deze lezing kwam overeen met het verhaal van de RSI. Het MACD-histogram flitste echter kortere lichtrode balkjes, wat duidt op een mogelijke opleving van de stieren als ze hun druk volhouden.